domingo, 20 de septiembre de 2009

Una taronja sense suc

Una pel·lícula sense un argument clar és com una taronja sense suc. Costa d'empassar, és insípida i poc gustosa. Aquest és el regust que ens ha deixat El Árbol, el segon film del dia, amb un argument dens, poc definit i gens amè.
D'entrada, la sinopsi de la pel·lícula presentava una història quotidiana en la qual Santiago, el protagonista, separat i sense feina, intentava refer la seva vida deambulant pels carrers de Madrid. La ciutat que havia de treure'l de la misèria s'acaba convertint en la pitjor etapa de la seva vida.
Una de les pel·lícules més curtes del Festival -tan sols 79 minuts- ha acabat convertint-se en una de les més pesades. El pèssim repartimet de la pel·lícula, amb actors poc professionals que no coneixien el do de la interpretació, i el muntatge tècnic mancat de professionalitat ha fet que els cinc cinèfils catalans ens haguessim d'aguantar el cap per no caure adormits. Ni el col·loqui final amb el director i part del repartiment de la pel·lícula ha aconseguit endolcir el passi. De les pitjors pel·lícules que hem vist fins ara. Així ho confirmen les puntuacions:

Andreu:1 :(
Gerard:2
Alba: 3
Sergi: 3
Marta: 4
Mitjana global del jurat: 3,81

Després de la pel·lícula ens hem anat a desvetllar a la platja dels surfistes, on ens hem menjat el deliciós entrepà de fuet que ens han donat els de l'organització. Per païr el dinar hempassejat pel centre de Donosti fins l'hora del següent passi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario