viernes, 25 de septiembre de 2009

Ori i Watts

Ori és el títol de la primera pel·lícula que hem vist avui, divendres 25. La gent ja comença a estar cansada de tants dies visionant pelis i cada vegada hi ha més persones dormint durant la projecció. És evident, doncs, que els films que es projecten durant els primers dies del Festival tenen un cert avantatge respecte els del final.

La pel·lícula és una coproducció entre Geòrgia i Espanya i està dirigida per Miguel Ángel Giménez Colmenar. És curiós que el primer objectiu que tenia aquest realitzador era elaborar un documental sobre la guerra de Geòrgia. Un seguit de dificultats van fer que no el poguessin rodar i que es decantessin, finalment, per escriure un guió en un parell de dies per a filmar un llargmetratge. L'equip va tenir poc temps per fer-la, i això es nota en el muntatge final. Si el guió hagués estat una mica més elaborat podíem haver vist una peli força interessant. Les nostres puntuacions han estat:


- Andreu: 5
- Alba: 6
- Gerard: 5
- Marta: 5
- Sergi: 6




A dos quarts de 2, després de la segona pel·lícula que hem vist avui i de la qual parlarem al següent post, ha arribat a Donosti Naomi Watts. El membre vallenc del grup no s'ha volgut perdre l'arribada i ha anat a fer fotos a l'hotel Maria Cristina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario