domingo, 20 de septiembre de 2009

La belle française


I després de dinar a la platgeta i el cafetonet de reanimament després de l'anterior pel·lícula tan avorrida torne-m'hi cap al Kursaal a veure el que seria el tercer i darrer film del dia. Es tracta de "Huit fois debout" (Vuit cops dempeus), una pel·lícula francesa que ha començat amb grans expectatives que, més o menys (això depen de cadascú) s'han acomplert al llarg d'aquesta.

Elsa intenta sense èxit trobar feina estable entrevista rere entrevista. Mathieu és el seu nou veí, amb el qual es mostra un paral·lelisme amb la protagonista en aquesta situació de fracàs laboral. Tot i que ell té una sèrie de tècniques per afrontar les entrevistes de feina, acaben essent un fracàs com les d'Elsa.

Una pel·lícula ben realitzada i ben pensada tot i que s'hagués pogut aprofitar millor. Gràcies a la perfecta, fantàstica i acurada feina de l'actriu Julie Gayet (Elsa, amb la qual ens hem fet una foto:P) el film ens ha deixat a tots ben satisfets. Bé a tots no ha pogut ser, un altre cop hem hagut de fer una mitja de la resta per posar la nota de l'Andreu ja que se n'ha anat tot il·lusionat cap a Anoeta a veure el seu equip!!!

Puntuacions:

Sergi 8
Alba 7
Marta 7
Gerard 7
Andreu 7 (tenint en compte, tal com s'ha dit, que no és real)

Tot seguit els quatre que hem vist la peli ens hem dirigit cap al Peine del Viento d'en Chillida, però la forta pluja ens ha obligat a retrocedir i anar cap al pis, on una estona més tard ha arribat el flixanco txuri-urdin.

No hay comentarios:

Publicar un comentario