viernes, 25 de septiembre de 2009

Últims Horizontes Latinos


Després de veure tres pel·lícules, a les 7 de la tarda estàvem morts. Però en faltava una altra, i la veritat és que ens va sorpendre positivament. 11'e 10 kala (10 to 11) és una pel·lícula turco-francesa-alemanya del director Pelin Esmer, que explica la història d'un peculiar col·leccionista que viu a Istambul. El film fa un retrat gairebé perfecte de la personalitat del vell Mithat, que apareix a la gran majoria d'escenes de la pel·lícula, al qual l'acompanya el jove Ali, que viu al seu mateix edifici. Tot i que a la majoria de nosaltres ens va agradar moltíssim la pel·lícula, el jurat juvenil li ha acabat posant un 5,8, que en part reflecteix el cansament que portem després de 8 dies veient pel·lícules.

Votacions:
Sergi: 9
Andreu: 9
Marta: 8
Gerard: 6
Alba: 8



Durant el dia havíem vist El cuarto de Leo, que altra vegada tractava el tema de la definició sexual i del procés d'acceptació d'un jove que finalment accepta que és homosexual. A la pel·lícula, la història de Leo es creua amb la història de Caro, una antiga amiga de l'escola que també pateix una crisi personal.

Votacions:
Sergi: 6
Andreu: 6
Gerard: 8
Marta: 6
Alba: 7


La koreana Animal Town va tornar a sorprendre'ns per la seva poca qualitat. Alguns no vam poder evitar adormir-nos davant la trama poc elaborada i la interpretació d'uns actors no gaire bons intèrpretes, i d'altres van optar per veure l'arribada de John Cusack a l'hotel Maria Cristina.

Votacions:
Sergi: 4
Andreu: 3
Gerard: 3
Marta: 4
Alba: 4


El último verano de la Boyita va ser l'última pel·lícula de la secció Horizontes Latinos que hem vist al festival. Pel nom no prometia excessivament, però la història va sorprendre'ns i ens va deixar un missatge que va arribar-nos, i que va mostrar la facilitat dels infants d'entendre i comprendre qualsevol condició sexual, sense complexes i amb naturalitat; i la dificultat de la majoria d'adults de poder-ho veure-ho com una situació normal.

Votacions:
Sergi: 7
Andreu: 7
Gerard: 7
Marta: 7
Alba: 7


Passejant pel Casco Viejo vam toparn-nos amb l'actriu Lola Dueñas. Més endavant penjarem les fotografies que vam fer-nos amb ella :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario